Nog geen reacties

Breaking Bread

19 November is er weer een Geestdriftdienst. Hierin staat de oorsprong van het avondmaal centraal. We gaan een link leggen met waarom het nu ook belangrijk is. De eerste keer dat het brood werd gedeeld, de wijn werd gedronken, de woorden gezegd, deed Jezus dat zelf als herinnering. Sinds die avond breken wij brood en delen wijn. Ook in deze dienst gaan wij dat doen, het is Geestdrift dus anders dan anders.

De kerkzaal zal er wat anders uit zien dan normaal. Er is weer de mogelijkheid om een kaarsje aan te steken en een gebed op te schrijven. Er zijn toepasselijke filmpjes te zien. Er wordt voor je gezongen en ook zelf mag je zingen. Kortom een gevarieerde dienst. Voor de dienst is er de mogelijkheid om koffie/thee en ranja te nuttigen. We starten om 10.00. Kom met ons het brood breken en wijn delen!

Plaats een reactie