Nog geen reacties

Veiling voor beeld- & geluidsinstallatie

Zoals bekend is onze huidige geluidsinstallatie niet optimaal. Voor diensten met wat extra versterking huren we een installatie (Geestdrift, Kerk-School-Gezinsdienst, begrafenis, etc.), die vaak lastig te bedienen is voor onze vrijwilligers. Daarom is er een groepje gevormd onder leiding van Jan Oudman, om in kaart te brengen wat de opties zijn. Dit is tot een plan uitgewerkt voor een digitale- en op afstand te bedienen beeld- (licht) en geluidsinstallatie. Het geluid vinden we het meest urgent en dat willen we dit jaar nog proberen aan te pakken. Hiervoor is een bedrag nodig van bijna € 8.100,-, waarvan we zo’n € 6.700,- uit ons oudejaarsfonds kunnen halen. Daarmee hebben we nog een tekort van € 1.400,-.

Om dit tekort binnen te halen gaan we een (ludieke) veiling houden op vrijdag 29 december vanaf
19.30 uur als prachtige jaarafsluiting. Wat moet je je hierbij voorstellen? We gaan met een hapje en een drankje onder leiding van een serieuze veilingmeester spullen en diensten van en voor elkaar veilen.
Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

  • een boottochtje die wordt aangeboden door iemand op zijn zeilboot (bijvoorbeeld bieden vanaf € 50,-),
  • een kind die je nagels wil lakken
  • iemand die zijn eigen schilderij ter beschikking stelt
  • klussen in en/of om het huis (bv. behangen)
  • fotoavond organiseren van een bijzondere vakantie
  • brei- of haakwerk van mutsen, wanten of tafelkleed

Het moet vooral geen rommelmarkt zijn. Daarom deze oproep: stuur een omschrijving van je te veilen goed(deren)of dienst(en) naar veiling@arkedrachten.nl met een mogelijk richtbedrag dat we kunnen ophalen voor het goede doel. Het wordt een inter-generatieve en vooral gezellige activiteit, dus kinderen zijn ook van harte welkom!

Kortom:
Wat: Veiling
Waar: De Arke
Waarom: Voor beeld & geluid De Arke
Wanneer: 29 december vanaf 19.30 uur
Voor: Iedereen, dus neem bijvoorbeeld je buren mee!

Voor meer informatie:
Eric Sloot
T: 0512-519 758
E: veiling@arkedrachten.nl

Plaats een reactie