Nog geen reacties

Gedachteniszondag op 26 november 2017

In veel kerken bestaat het gebruik om op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, vóór de Adventstijd begint, de gemeenteleden te gedenken die in het voorbije kerkelijke jaar zijn overleden.Ook in onze gemeente is dat een goede gewoonte geworden. Wij willen in deze dienst bij hen stilstaan door hun namen te noemen en alle goede herinneringen te symboliseren door een kaars voor hen aan te steken.

Graag willen wij iedereen, die dit jaar of al langer geleden, een voor jou dierbaar persoon hebben verloren, uitnodigen voor deze dienst. Want behalve dat er een leden van onze wijkgemeente worden herdacht, is herdenken voor iedereen belangrijk die iemand in dit leven moet missen, hoe lang geleden dan ook. Er wordt iedereen de mogelijkheid geboden om een kaars aan te steken. Want wij kunnen dat harde en moeilijke niet voor je wegnemen, maar we kunnen wel allemaal in deze kerkdienst om elkaar heen staan.

De gedachtenisdienst is op zondag 26 november a.s. Vanaf 9.30 uur is er tijd voor ontmoeting met koffie, thee en limonade en de dienst begint om 10.00 uur.

We hopen dat je troost, bemoediging en liefde zult ervaren. Laten we dat dan gerust de Zegen van God noemen. Want daar geloven wij in.

 

 

Plaats een reactie