1

Opbrengst veiling voor licht, beeld en geluid

Op 29 december vanaf 19.30 uur j.l. hebben we onze veiling voor licht, beeld & geluid gehouden. Met zo’n 80 personen werd er flink heen en weer geboden op 50 zeer gevarieerde items dit alles onder leiding van onze enthousiaste veilingmeester Cor Staal.

Zo werd geboden op etentjes, zeiltochten, een mountainbike, fruitkistjes en een paar prachtige schilderijen. Tijdens de pauze speelde Douwe Barkmeijer op de vleugel wat nog wat extra geld in het laatje bracht. De meeste items zijn verkocht, een enkel object niet. Soms tegen heel scherpe prijzen, soms tegen een veelvoud van de waarde. De opbrengst van de hele avond bedroeg een boven verwachting hoog bedrag: € 3.555,20!

Ook aan de inwendige mens was gedacht: diverse gemeenteleden hadden wat lekkers meegebracht. Alle vrijwilligers bedankt voor de inzet! De commissie “Beeld en Geluid” kan nu aan de slag!

Als je iets hebt gekocht en een afspraak maakt voor je uitje/etentje/etc., zou je daarvan dan wat foto’s willen maken en mailen naar onderstaand e-mailadres? Dan maken we er t.z.t. een mooie compilatie van.

Eric Sloot
veiling@arkedrachten.nl

 

Reactie ( 1 )

  1. Reply
    Hans Doddemazegt

    en het was ook bijzonder gezellig! Voor herhaling vatbaar.

Plaats een reactie