Nog geen reacties

ZWO en de jeugd: Iets lekkers bij de koffie op Paasmorgen 1 april, 8 april en 15 april!

Wij allemaal iets lekkers bij de koffie: Dat is smikkelen en meteen bijdragen aan de actie van ‘Kerk in Actie’ tegen kinderarbeid in Zuid-India. In India werken naar schatting 17 miljoen kinderen: in de bouw, kledingindustrie, horeca, huishouding, steengroeven of in de landbouw. Deze kinderen werken vaak onder zware omstandigheden, wat niet goed is voor hun ontwikkeling. De Indiase Christelijke Organisatie CASA wil kinderarbeid stoppen in 48 dorpen.

Er is vanuit de ZWO aan de kindernevendienst en tienernevendienst gevraagd om hieraan een bijdrage te leveren, bijvoorbeeld door weer wat lekkers te verzorgen tijdens de koffie. Daar gaan ze voor zorgen en wel de komende drie zondagen! Dus blijf allemaal koffiedrinken na de dienst en laat de kinderen niet staan met hun lekkers. Fijn als iedereen voldoende klein geld bij zich heeft.

 

Alvast bedankt namens de ZWO en de kinder- en tienernevendienst.

Plaats een reactie