Nog geen reacties

Loslaten…..

Aankomende zondag 15 april om 9.30 uur, is de laatste Geestdriftdienst voor dit seizoen met het thema ‘loslaten’. Als je iets breekbaars uit je handen los laat gaat het kapot, als je hetzelfde heel krampachtig wilt vasthouden loop je het risico dat hetzelfde gebeurt! En ben je een control freak dan valt loslaten niet mee. Met veel enthousiasme is weer aan deze dienst gewerkt. Dat wil je toch zeker ook meemaken!

Degene die meegeholpen hebben aan de diensten gaan evalueren en aan de hand daarvan beoordelen of er na de zomervakantie ook weer diensten gehouden kunnen worden. Het staat of valt met mensen die hun medewerking aan deze diensten willen verlenen. Het zijn immers diensten voor gemeenteleden gemaakt door gemeenteleden.

Wil je ook graag een reactie geven op de diensten of meehelpen dan heel graag door te mailen naar geestdrift@arkedrachten.nl of door Dorine Sloot even persoonlijk aan te spreken!

Tot zondag

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.