Nog geen reacties

Project ‘ Vakantiegeld delen’   

Voor veel mensen is het vakantiegeld weer binnen. Er worden vakantieplannen gemaakt en we verheugen ons weer op een fijne tijd. Zoals je weet, geldt dat niet voor iedereen binnen onze gemeente.
Nu de crisis wat achter ons lijkt te liggen, werken de effecten nog stevig door in menig huishouden en vakantiegeld kan niet door iedereen besteed worden aan vakantie. Gaten die in het huishoudboekje zijn ontstaan worden met het ontvangen vakantiegeld opgevuld. In veel gevallen blijft er dan bitter weinig over om er eens fijn op uit te gaan en bij te tanken.

Daarom heeft de Diaconie besloten dit jaar het project  ‘Vakantiegeld delen’ weer te starten. De komende weken is er de gelegenheid om mensen met een kleine portemonnee te ondersteunen. Dit kan door een gift te deponeren in de bus die in de hal van de Arke staat. De gift kan ook worden overgemaakt op bankrekening NL04RABO0305139673 ten name van P.G. Drachten; graag vermelden met omschrijving “Vakantiegeld delen” Drachten West.

Vorig jaar is er € 1.800,- aan giften ontvangen en verdeeld. Het zou fantastisch zijn wanneer we dit bedrag dit jaar kunnen overtreffen! De medewerkers van de Diaconie zorgen er voor dat je gift goed besteed wordt aan gemeenteleden die het echt heel hard nodig hebben, zodat ook zij iets leuks in de zomerperiode kunnen doen.

Alvast hartelijk dank namens de Diaconie!
Marjo Mesken, Rein Kloosterman, Cor Tjepkema, Jan Fillekes

Plaats een reactie