Nog geen reacties

ArkeNieuws zomereditie van juli/augustus is online

De nieuwe ArkeNieuws is weer verstuurd naar onze abonnees. ArkeNieuwsgierig? Je vindt de zomer-editie hier.
Er gebeurt heel veel in De Arke en niet alleen op zondag en met name de digitale nieuwsbrief ‘ArkeNieuws’ houdt je op de hoogte.

Krijg je de ArkeNieuws nog niet? Via deze link vind je de eerder verstuurde nieuwsbrieven in de nieuwe layout.
Je kunt je via dezelfde link aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je deze vanaf de eerstvolgende verzending via de mail toegestuurd krijgt. Eenmaal abonnee van de nieuwsbrief kun je je op elk gewenst moment weer afmelden. Maar waarom zou je? Alle nieuws wordt via deze nieuwsbrief gedeeld en zo hoef je nooit meer iets te missen!

Heb je nieuws voor ArkeNieuws? Stuur het dan even door naar nieuws@arkedrachten.nl
Berichten moeten met name betrekking hebben op Arke-activiteiten (Drachten-West). Denk hierbij aan toekomstige activiteiten of diensten, een terugblik op bijvoorbeeld de startzondag maar ook het delen van informatie waarvan je denkt dat het interessant of belangrijk kan zijn voor onze gemeenteleden.

Plaats een reactie