Nog geen reacties

Gedachteniszondag 25 november 2018

In veel kerken bestaat het gebruik om op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, voor de Adventstijd begint, de gemeenteleden te gedenken die in het voorbije kerkelijke jaar zijn overleden. Ook in De Arke is dat een goede gewoonte geworden. 
In deze mooie, indrukwekkende dienst van 25 november 2018 hebben wij bij hen stilgestaan door hun namen te noemen en alle goede herinneringen te symboliseren door een kaars voor hen aan te steken. De kaarsen zijn gemaakt door de tieners van De Arke, net als het prachtige werk van boomstammen en mos.
Wil je meer weten over de symboliek van de rozen? Heb je de dienst gemist en/of wil je de dienst nog eens terugluisteren? Dat kan via deze link Gedachtenisdienst 25 november 2018We hopen dat je troost, bemoediging en liefde hebt ervaren. Laten we dat dan gerust de Zegen van God noemen. Want daar geloven wij in.

 

Plaats een reactie