Nog geen reacties

Kerst 2018

Er wordt achter de schermen al heel hard gewerkt aan de vieringen rondom de Kerst. Alle bijzonderheden kun je vinden op de Kalender

We beginnen op 2 december met eerste Advent. Wat we gaan doen kun je lezen in onze digitale nieuwsbrief ArkeNieuws. Krijg je die nog niet, meld je dan aan via nieuws@arkedrachten.nl.

Op kerstavond 24 december is er een mooie dienst  met medewerking van het A-orkest van CMV Crescendo. Voorganger is deze avond ds. Jurgen van den Herik.

Op de Kerstmorgen is er geen dienst in De Arke maar vieren wij als wijken Oost, West en Zuid samen de geboorte van Jezus in de Menorah. De begeleiding van dienst wordt verzorgd door muzikanten van Crescendo. Zij maken er een extra feestelijk geheel van.
Voor de kinderen uit de wijken is extra aandacht in de dienst. Zij hebben tijdens de kindernevendienst een feestelijk kerstviering (met een verrassing).
Wij sluiten op deze zondag het project af. Het thema is: Ik geloof in het Licht. Ds. A.H. Boschma is voorganger en we beginnen om 9.30 uur.

 

Plaats een reactie