Nog geen reacties

Kerkvervoer naar Menorah en de Zuiderkerk

Door de samenwerking met de wijken Zuid en Oost wordt er dit jaar een aantal gezamenlijke diensten gehouden. Dit betekent dat we af en toe dienst hebben in de Menorah of de Zuiderkerk en dat er dan geen dienst is in de Arke.

In de huidige situatie worden gemeenteleden, die niet zelfstandig naar de Arke kunnen komen, door kerkrijders gehaald en gebracht. Graag willen wij als kerkenraad inventariseren welke gemeenteleden niet zelfstandig naar de Menorah, danwel de Zuiderkerk kunnen komen. Dus hebt u vervoer nodig naar één van deze beide kerken als er geen dienst is in de Arke meldt u zich dan via vervoer@arkedrachten.nl! Bellen kan ook tel. 0512-519758.

Namens de kerkenraad, Dorine Sloot.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.