Nog geen reacties

Jeugdwerkersavond 31 januari 2019

Ken jij alle mensen in onze PKN- gemeente die zich op één of andere manier bezighouden met jeugd van 0 tot en met +/- 18-jarigen? Weet jij welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden voor deze leeftijdscategorie? En ben je op de hoogte van het bestaan van de Centrale Jeugdraad Drachten, wat die doet en wie daarin zitten?

  • Ja, petje af!
  • Nee, geen paniek!

Laten we elkaar ontmoeten op donderdagavond 31 januari inloop vanaf 19.45 uur in De Arke, Flevo 161. We starten om 20.00 uur en de afsluiting is om 21.45 uur.

Dus houd jij je bezig met de geloofsopvoeding van 0 tot en met +/- 18-jarigen wees er dan bij! Meld je snel aan via: jeugdwerkersavond@arkedrachten.nl of je eigen jeugdouderling                         (graag met je naam en wat je doet)

Namens de Centrale Jeugdraad Drachten,
Arjan Boven, Annie de Jong, Kerst Ruiter, Dorine Sloot, Paul Veenstra.

Plaats een reactie