Nog geen reacties

De nieuwe ArkeNieuws is online!

De nieuwe ArkeNieuws is weer verstuurd naar onze abonnees. ArkeNieuwsgierig? Je vindt de nieuwste en eerdere edities hier.
Er gebeurt heel veel in De Arke en niet alleen op zondag en met name de digitale nieuwsbrief ‘ArkeNieuws’ houdt je op de hoogte.

Krijg je de ArkeNieuws nog niet? Via bovenstaande link kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je deze vanaf de eerstvolgende verzending via de mail toegestuurd krijgt. Eenmaal abonnee van de nieuwsbrief kun je je op elk gewenst moment weer afmelden. Maar waarom zou je? Alle nieuws wordt via deze nieuwsbrief gedeeld en zo hoef je nooit meer iets te missen!

Heb je nieuws voor ArkeNieuws? Stuur het dan even door naar nieuws@arkedrachten.nl
Berichten moeten met name betrekking hebben op Arke-activiteiten (Drachten-West). Denk hierbij aan toekomstige activiteiten of diensten, een terugblik op bijvoorbeeld de startzondag maar ook het delen van informatie waarvan je denkt dat het interessant of belangrijk kan zijn voor onze gemeenteleden.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.