Nog geen reacties

KunstInnArk expositie Irene Oranje & Björn Hunneman

De expositie van  Irene Oranje en Björn Hunneman georganiseerd door KunstINNark is weer prachtig gelukt. Deze twee verschillende kunstenaars houden elkaar in balans, Björn neemt je mee in de wereld van zwart/wit en Irene geeft de wereld kleur.

Björn Hunneman is 5 jaar geleden begonnen met tekenen. Hij heeft geen specifieke kunstopleiding gedaan maar door te kijken naar YourTube filmpjes en de lat steeds hoger te leggen voor zichzelf, maakt hij nu prachtige portretten. Naast potloodtekeningen van voorwerpen is zijn liefde voor portretten van bekende en minder bekende mensen een uitdaging. Het potloodgebruik geeft de subtiele verschillen aan in de portretten.

Irene Oranje is geboren in Engeland.  Na de middelbare school in Engeland is zij naar kunstacademie gegaan en heeft zij 3 jaar keramiek gestudeerd in Bath.

Haar inspiratie voor haar werk is erg breed. Een deel is duidelijk haar geboorteland en de traditie van veel theedrinken daar. Ook humor speelt een grote rol in het werk.

Deze KunstINNark expositie kunt u bekijken op alle zaterdagmiddagen van 1 juni tot en met 6 juli. De opening van de expositie is om 15.00 uur. De kunstenaars zijn dan ook aanwezig en ontvangen u graag met een kopje koffie of thee van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

U vindt KunstINNark op Flevo 161 Verder kunt u de expositie ook bekijken op de dagen dat de kerk geopend is. Kijk daarvoor op onze website: www.kunstinnark.nl.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.