In De Arke worden de diensten gehouden op zondagmorgen om 9.30 uur. Er is dan na de dienst gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er limonade. Zo kunnen wij gezamenlijk de week beginnen met het vieren dat wij gemeente van de Heer zijn. Wil je meer weten, kijk dan op de kalender voor meer informatie.

Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen van ons ontmoetingsmoment:

Kerkdienst gemist?
Via de website van Kerkomroep.nl kun je de kerkdiensten terugluisteren. Wil je de bijbehorende liturgie en mededelingen, meld je dan aan via kerkomroep@arkedrachten.nl of klik op deze link

Dopen
Mocht je gedoopt willen worden en/of ouder(s) zijn die een kind willen laten dopen, dan kan dat worden aangevraagd bij de kerkenraad of via de predikant (predikant@arkedrachten.nl).

Belijdenis
Er zijn in De Arke verschillende momenten in het jaar waarop belijdenis gedaan kan worden. Wil je meer weten over belijdenis kun je contact opnemen met het Centraal Pastoraal Aanspreekpunt (CPA) Lies Mulder
T: 06-1339 7495
E: pastoraat@arkedrachten.nl


Oppas
Elke zondag zijn kinderen van 0 tot 4 jaar welkom om bij ons een gezellig uurtje te komen spelen. Wij hebben heel veel verschillende soorten speelgoed. Van mooie houten speelgoedtreinen tot kleine driewielers. Halverwege de dienst gaan we even gezellig bij elkaar zitten om ranja te drinken en een koekje te eten. Voor de zegen in de kerk kunnen de ouders de kinderen ophalen uit de oppas om gezamenlijk de kerkdienst af te sluiten.


Ringleiding en kerkomroep
In De Arke is ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Voor degene die dat wil, bestaat de mogelijkheid om de morgendiensten ‘live’ mee te beleven door middel van de kerkomroep via https://www.kerkomroep.nl


Kerk-School-Gezinsdienst (KSG)
Twee keer per jaar wordt er in de morgendienst een dienst gehouden waarbij de onderwijsgevenden en de kinderen van de basisscholen in onze wijk, 't Foarhûs en De Voorde, actief betrokken worden en een grote bijdrage leveren in de eredienst.


En verder.....
De Arke is een levendige gemeente en via de website, de gratis digitale nieuwsbrief Arkenieuws en het papieren kerkblad De Geandewei proberen we iedereen zo goed mogelijk te informeren.


Niet gevonden wat je zoekt? Bel of mail naar:
Karla Marinus
E: voorzitter@arkedrachten.nl
M: 06-1760 6358

Eerstvolgende diensten