Als gemeente vinden wij het belangrijk de bewoners van de wijk kunnen ontmoeten. Tijdens de zondagse diensten is iedereen van harte welkom, maar wij beseffen ook dat niet iedereen daar zomaar binnenloopt. Daarom zijn wij gestart met Huiskamer voor de buurt. Wij hopen één van de trefpunten te mogen worden voor de mensen van de wijk, voor christenen en niet christenen. Een plek om zo maar even binnen te lopen. Dat kan zijn om anderen te ontmoeten, gewoon een bakje koffie te drinken of gezellig een spelletje doen. Het kan ook zijn dat je graag een goed gesprek wilt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er zich allemaal in het gebouw afspeelt.
Of misschien heb je behoefte aan een moment voor jezelf. Wil je op een stil en rustig plekje even alleen zijn met je gedachten, bidden… Op woensdagmorgen staat de kerkzaal voor je open.

Vrije toegang, geen verplichtingen.

Weet je van harte welkom, wij zien ernaar uit onze buurtgenoten te ontmoeten!

Wij doen mee met de Warme Kamers actie van het Leger des Heils en bieden je graag warmte en gezelligheid. In ieder geval tot eind februari zijn we elke woensdagochtend open van 10:00 tot 12:00 uur.

Hartelijk welkom!