Mijn naam is Sieds de Jong.

Geboren op 14-07-1959, in Groningen. Daar ben ik met 2 zussen en een broer ook opgegroeid. Ik kijk daar met plezier en dankbaar op terug.

Na de middelbare school ben ik in Zwolle op kamers gaan wonen in verband met mijn studie aan de Sociale Academie (personeelswerk). Die heb ik ook afgemaakt, maar toch groeide in mijn de wens om predikant te worden. Daarom heb ik de vooropleiding gedaan (2 jaar) en in Kampen de Theologische Universiteit (7 jaar). Daar zijn ook onze drie kinderen geboren: Johan (29) (met Foke), docent godsdienst en muziek in Zwolle, Marloes (met Joan), moeder van David en Thijs, fysiotherapeute in Zwolle en Jos (met Laura), psycholoog in Groningen.

Als predikant heb ik met veel plezier 5 jaar in Franeker, 7,5 jaar in Buitenpost, 11 jaar in Assen gestaan en nu voor het 6e jaar in Drachten Zuid-West.

Joke en ik zijn gek op de zee. Lopen langs de vloedlijn, zwemmen, ruiken, kijken… we kunnen er samen geen genoeg van krijgen.

Mijn droom is een gemeente waar Jezus Christus centraal staat in het denken, praten en leven van de mensen. Een open en gastvrije gemeente waar mensen zich welkom weten en zich thuis voelen.

Waar regels en vormen ondergeschikt zijn aan de inhoud. Een plek waar waarheid en liefde hand in hand gaan. Mooi om daar samen aan te werken.

Contactgegevens:
Wispel 29
9204BA Drachten
0512-779265
siedsdejong@home.nl